Ple Ordinari Paeria de Cervera

01/02/2017

Diversos grups polítics van criticar el moviment d'Antonio Delgado. En el Ple es van aprovar els preus del teatre, la candidatura per que la pedra seca sigui patrimoni de la UNESCO i els estatuts del consorci de la UNED

El ple de l’ajuntament de Cervera celebrat aquest dimarts ha aprovat per unanimitat els Estatuts del Consorci Universitari UNED sotmetent els acords a informació pública en un marc de 30 dies. També s’ha aprovat la candidatura per que la pedra seca ingressi al patrimoni cultural immaterial de la UNESCO, punt on el representant d’ERC va mostrar-se molt satisfet pel fet de defensar el patrimoni de la terra. 

El moment de més tensió va arribar en el punt 1.3 de l’ordre del dia, on es donava de baixa el grup polític municipal del PP en motiu de la baixa presentada per Antonio Delgado, que ha abandonat el seu partit i ha passat a formar part del govern de la  Paeria. Els regidors de la CUP i  MES van criticar aquest moviment i van acusar Delgado de “trànsfuga”. 

Finalment es van aprovar els preus públics de les obres de teatre del Gran Teatre de la Passió i el document de cessió d’instal·lacions a favor d’ENDESA respecte el projecte “Línies subterrànies de baixa tensió per a desplaçaments de línies aèries al carrer Barbacana. ”