Presentació del CD Temps de Pedrolo a Montoliu de Segarra

13/08/2019

El dissabte 10 d’agost es va presentar el CD Temps de Pedrolo en un concert Montoliu de Segarra

Davant d’un nombrós públic Javier Juanco Quartet i Patrícia McGill van donar a conèixer el seu darrer espectacle a Montoliu de Segarra. Es tracta d’un treball creat a partir de la commemoració del centenari del naixement de Manuel de Pedrolo, amb textos de l’autor i llegendes relacionades, dites per Patrícia McGill, i embolcallades pel jazz de Javier Juanco Quartet que s’ha materialitzat amb l’enregistrament d’un CD.

El concert de Montoliu i l’enregistrament del disc s’emmarca dins de les activitats de 7lletres 2019. Recordem que 7lletres és una iniciativa de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, de la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera i de la Fundació Manuel de Pedrolo nascuda l’any 2016 per promocionar la figura i l’obra de Manuel de Pedrolo i alhora donar a conèixer la producció literària de la Segarra.

A l’acte hi van assistir Adelais de Pedrolo, filla de Manuel de Pedrolo; Elisabet Jové, Consellera Comarcal de Cultura i l’alcalde de Montoliu, Vicenç Roig.

Javier Juanco Quartet està format pels músics Xavi Monge (piano), Manel Vega (contrabaix), Ricard Grau (bateria) i Javier Juanco (guitarra). Una llarguíssima carrera professional de més de trenta anys dedicats a liderar projectes propis, acompanyar músics de ressò internacional i actuar als principals clubs i festivals d’arreu, avala els quatre músics components del grup que l’atzar ha fet que es trobessin en terres de ponent.

Patrícia McGill és una narradora uruguaiana que compta també amb una llarga trajectòria professional i que actualment resideix a Florejacs, la Segarra.

El CD ha estat enregistrat als estudis que l’enginyer de so David Casamitjana té a Montoliu de Segarra i ha comptat amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

El concert ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Montoliu de Segarra.

Infolleida