Rescaten una treballadora de Torà després de cinc hores en un barranc

26/10/2016

Va sortir amb el cotxe de la localitat a les 11 de la nit i no la van trobar fins a les 4.30 hores de la matinada

Passar més de cinc hores atrapada dins d’un cotxe després de tenir un accident i que ningú et socorri. Això és el que li va succeir dissabte passat a la nit a una veïna d’Igualada de 34 després de sortir de treballar a Torà. La dona va perdre el control del vehicle, que va caure per un desnivell d’uns 30 metres, es va fracturar una cama i va rebre diversos cops. El seu marit, al veure que no arribava a casa, va trucar als serveis d’emergència per alertar de la desaparició de la dona.

Els Mossos d’Esquadra van muntar un dispositiu de recerca per les diferents carreteres que podia utilitzar la dona per fer aquest trajecte entre la Segarra i l’Anoia, que és de més de 40 quilòmetres. Agents de les comissaries de la Cervera van acudir al seu lloc de treball mentre que els d’Igualada van anar al domicili de la desapareguda per recopilar el màxim d’informació que els ajudés a localitzar-la.

No va ser fins a les 4.30 hores de la matinada, al cap de cinc hores i mitja de sortir de Torà, quan una patrulla va detectar una tanca de protecció trencada a la carretera C-1412 a l’altura del quilòmetre 31, a Calonge de Segarra, a uns deu del seu lloc de treball.

Els agents van localitzar el cotxe de la dona, que s’havia precipitat per un desnivell de trenta metres en un barranc. La conductora estava atrapada però conscient i els agents li van fer els primers auxilis fins a l’arribada dels serveis sanitaris, que la van evacuar en ambulància a l’hospital d’Igualada.