Un mural de gran format enceta la segona edició del MMEU de Cervera

18/07/2019

El cicle, que inclou nou microaccions artístiques, comença aquest dijous i s’allargarà fins al pròxim diumenge

Un mural de gran format situat a l’avinguda Duran i Sanpere de Cervera ha estat el primer escenari de la segona edició del cicle “MMEU (Moments Màgics Espais Únics”), que en aquesta ocasió es celebrarà “A Cel Obert”. La pintura és obra de l’artista argentí Nicolás Romero, i es caracteritza per un estil surrealista que beu del collage. El mural és fruit d’una investigació que Romero ha dut a terme durant aquests dies a la capital de la Segarra.

La segona edició del MMEU s’emmarca dins la programació de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. El cicle portarà a la ciutat des d’avui i fins al pròxim diumenge nou microaccions artístiques en set ubicacions de la capital de la Segarra, amb l’objectiu de crear nous públics i posar en valor la cultura local.

Aquest dijous, els més petits de la ciutat ja han pogut gaudir del MMEU participant al taller “Tots som Muralistes. Dibuixem el nostre mural”. La pintura s’inaugurarà el dissabte 20 de juliol a les 23.00h amb el concert del grup Inversen Band.

Francesc García