Un producte segarrenc 100% natural i ecològic

16/02/2017

Les vedelles de Can Badal són alimentades amb productes vegetals i creixen en unes condicions idònies. Els mateixos germans Rubí en fan la distribució i comercialització del producte

L’elaboració de les hamburgueses Can Badal, de Viver de Segarra, és de les poques del territori que es fan de forma natural i artesanal. Es tracta d’un producte dels germans Rubí, que destaca per la naturalitat dels aliments que consumeixen les vedelles, que són 100% vegetals, així com per les bones condicions amb les que creixen aquests animals. 

El procés d’elaboració i distribució d’aquest producte també s’engloba dins dels conceptes de proximitat i naturalitat, i es que són ells mateixos qui porten el bestiar a l’escorxador i qui en fan el subministrament a carnisseries i restaurants, garantitzant qualitat alimentària i cura pel medi ambient. 

GlobalLleida, una iniciativa de la Generalitat per al desenvolupament econòmic i comercial de la terra, ha ajudat a dinamitzar aquest producte a través de cursets de formació.

 

Albert Morales