Un veí de Gospí denuncia l'alcalde del municipi per no donar-li subministrament d'aigua

14/11/2016

L'alcalde afirma que té deutes pendents de pagament

Un veí de Gospí, Ramon Condal, està ultimant un contenciós administratiu contra l’ajuntament de Sant Ramon i l’ empresa Cemsa, responsable del servei d’aigües, per la negativa del consistori a instal·lar-li un comptador a casa seva i donar-li subministrament d’aigua. L’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, afirma que el Sr. Condal te un deute pendent de la societat “Infant d’Or”, formada per familiars seus i que fins que no es faci efectiu el pagament, no rebrà el subministrament d’aigua.

El Sr. Condal diu que la societat “Infant d’Or” correspon a la planta superior del pis on ha demanat el comptador d’aigua i que es tracta de dues vivendes independents d’un mateix immoble. Així doncs afirma que el consistori i l’empresa subministradora d’aigua estan obligats a oferir-li els serveis que demana.

Condal porta des de el passat mes d’agost reivindicant el servei en nombroses ocasions, i a hores d’ara el conflicte ha arribat a l’Agència Catalana de Consum que ha nombrat un mediador per arribar a un acord entre l’ajuntament i el veí.