Veïns de Cervera milloren la zona enjardinada del Portal dels Pous

03/05/2021

En una jornada de treball voluntari

Un grup de veïns i veïnes del nucli antic de Cervera ha treballat, de manera voluntària, en el condicionament i la millora de la zona enjardinada del costat del Portal dels Pous, a la muralla. L’activitat ha tingut lloc aquest diumenge 2 de maig, de 16 a 20 hores, i ha aplegat una vintena de persones, que han treballat en el desbrossament de l’espai, en el condicionament de bancals i posteriorment hi han plantat arbres i plantes aromàtiques.

Segons el paer en cap i regidor de Serveis Municipals, Joan Santacana, “la millora d’aquest espai és ben evident i en podrà gaudir tota la ciutadania”. Des de la Paeria de Cervera “felicitem el veïnat per la iniciativa i donem les gràcies a totes les persones que hi han participat”, ha destacat Santacana.

Enguany ha estat la tercera edició d’aquesta iniciativa veïnal, que dedica una jornada a enjardinar una zona del nucli antic i durant la resta d’any també en fa el manteniment. Des dels Serveis Municipals de la Paeria es col·labora aportant els materials necessaris.

Redacció - SEGRE / Foto: Paeria de Cervera