19ena edició del Ral·li Ciutat de Cervera

03/09/2018

La prova, puntuable pel Campionat d’Espanya i el de Catalunya, va comptar amb 77 vehicles participants i 150 voluntaris en l’organització

Els cotxes han estat els protagonistes aquest cap de setmana a la Segarra amb la celebració de la 19ena edició del Ralli Ciutat de Cervera; una prova puntuable pel campionat d’Espanya i de Catalunya on hi han participat 77 vehicles de competició. La prova amb un recorregut de quatre trams de doble passada i que es va córrer per diversos municipis de la comarca, suposava la cinquena etapa del campionat d’Espanya i la 2na del de Catalunya.

Xevi Pons, guanyador de la passada edició del Ralli Ciutat de Cervera i vencedor també de les quatre primeres etapes del campionat d’Espanya, es va haver de conformar amb la victòria en el circuit català i fou el bolivià Marcos Gonzales el guanyador de l’etapa del Campionat d’Espanya. El d’Osona però encarava el cap de setmana amb molt optimisme i bones sensacions.

En l’organització del Ralli Ciutat de Cervera hi prenen part 150 voluntaris i és l’única prova puntuable del Campionat d’Espanya que passa per territori català.