1a trobada de futbol sala dels Jocs Esportius Escolars

28/11/2017

La jornada va tenir un gran èxit de participació amb 22 equips inscrits i mes de 160 alumnes dels diferents centres educatius de la Segarra

El cap de setmana del 25 i 26 de novembre, es va celebrar a les instal·lacions esportives municipals de Guissona la primera trobada de futbol sala dels JJEE (Jocs Esportius Escolars) que organitza el Consell Esportiu de la Segarra. Aquesta va ser la primera trobada de les fases comarcals de les 3 que es realitzaran al llarg del curs escolar. Desprès els equips millor classificats tindran la possibilitat de competir a nivell provincial i nacional. 

Aquesta jornada es va dividir en categories baby i prebenjamí el dissabte a la tarda i categories benjamí i aleví el diumenge al matí. 

La jornada va tenir un gran èxit de participació amb 22 equips inscrits i mes de 160 alumnes dels diferents centres educatius de la Segarra, que van poder compartir una jornada esportiva amb companys d’altres municipis. Des del Consell Esportiu agraïm a tots els col·laboradors i participants la seva tasca.
Consell Esportiu Segarra