Aficionats i autoritats reben a Márquez a Cervera

10/11/2018

La capital de la Segarra acull al llarg d’aquest dissabte la celebració del setè mundial del pilot cerverí. La recepció a l’ajuntament ha donat el tret de sortida a la festa

Centenars d’aficionats al motociclisme s’han congregat a la plaça major de Cervera per donar la benvinguda a Marc Márquez i poder felicitar-lo en primera persona pel nou títol aconseguit el passat mes d’octubre al Japó. Així és com s’ha iniciat la celebració del setè mundial del tro de Cervera, una festa que s’allargarà durant tota la jornada i que duplicarà, per unes hores, la població de la capital de la Segarra.

Un cop feta la recepció per part de les autoritats al set vegades campió del món, el focus d’atenció ha passat a la Sala de Plens de la Paeria, on s’hi ha desenvolupat l’acte més institucional d’aquesta celebració. No hi han faltat representants polítics del consistori, de la diputació ni del govern, qui han volgut dirigir unes paraules d’agraïment a Márquez abans de donar la paraula al gran protagonista d’aquesta diada.

Marc Márquez ha rebut aquest obsequi de les mans del Paer en Cap de la ciutat, Ramon Royes i acte seguit el pilot d’Honda ha signat per enèsima vegada el llibre d’honor fent referència a la dificultat que comporta guanyar un mundial de motociclisme malgrat el seu extens palmarès.

Per cloure la jornada matinal de la festa del setè títol mundial de Márquez, el fill il·lustre de Cervera no s’ha cansat de repartir signatures i fer-se fotografies amb els seguidors que esperaven a la Plaça, alguns d’ells vinguts de ben lluny, amb el clar objectiu de conèixer d’aprop el seu al seu ídol esportiu.

La Paeria de Cervera i el Fan Club de Márquez són els organitzadors d’aquesta diada festiva que compta enguany amb més seguretat que mai, havent-se ampliat el nombre de tanques de contenció i els efectius policials.

Albert Morales