Bicis elèctriques per fer Cervera més sostenible

30/06/2017

La iniciativa l’ha dut a terme la Paeria de Cervera i l’empresa de Calaf “La Bacicleta”, que ja esta preparant noves propostes per la Segarra

La Paeria de Cervera, juntament amb l’empresa de Calaf “La Bacicleta”, han dut a terme una iniciativa per fomentar l’ús de la bicicleta i reduir el consum del cotxe pel centre de la ciutat. La jornada ha consistit en toms de 20 minuts que els veïns de Cervera han fet per la ciutat amb les bicicletes elèctriques que ha cedit l’empresa de l’Anoia, la qual ja te preparades altres activitats per dur a terme a la Segarra. 

El fet que el centre de Cervera sigui pràcticament tot peatonal i que  sovint sigui difícil trobar aparcaments, ha incentivat a la Paeria a tirar endavant aquesta iniciativa. A més a més, s’ha arribat a un acord amb l’empresa “La Bacicleta” per tal que el Centre d’Acollida Turística disposi d’algunes d’aquestes bicicletes elèctriques per als quins vulguin explorar la comarca d’una altra manera. 

Des de “La Bacicleta” afirmen que, tot i que de moment hi ha reticència amb les bicis elèctriques, s’acabaran implantant entre la població ja que tothom qui les prova, vol repetir l’experiència.

Albert Morales