Centenars d’aficionats aclamen a Marc Márquez a la Paeria de Cervera

18/11/2017

El campió del món de Moto GP ha estat rebut per les autoritats locals i multitud d’aficionats, en l’inici de la celebració del seu sisè títol

Una multitud d’aficionats s’ha concentrat a la plaça Major de Cervera per felicitar al sis vegades campió del món de Moto GP, Marc Márquez, i iniciar la celebració pel seu últim títol. Juntament amb la seva família, el pilot cerverí ha estat rebut a la sala de plens de la Paeria de Cervera per les autoritats locals. Durant l’acte, Márquez ha agraït el caliu que ha rebut sempre per part dels cerverins.

El paer en cap de Cervera, Ramon Royes, ha destacat el paper que representa el pilot de Moto GP com a referent de l’esport cerverí, juntament amb el seu germà, Àlex Márquez.

Finalitzats els parlaments, Márquez ha rebut un obsequi per part de la Paeria de Cervera, i ha signat el llibre d’honor de la ciutat. A continuació, el pilot ha baixat a la plaça Major per agrair el suport als aficionats. Márquez s’ha mostrat molt proper i ha dedicat uns instants a tothom que demanava la seva atenció.

Francesc García