Cervera acollirà la Setmana Barça Jugadors del 13 al 15 de juny

16/05/2019

Amb aquesta iniciativa l’Agrupació contribueix a la difusió dels valors blaugrana a través d’una sèrie d’activitats dirigides a diferents segments de població

La Paeria de Cervera i l’Agrupació Barça Jugadors han presentat, dimarts 14 de maig, la Setmana Barça Jugadors, que tindrà lloc a Cervera del 13 al 15 de juny, amb activitats gratuïtes protagonitzades per exjugadors i exjugadores del FC Barcelona.

Amb aquesta iniciativa l’Agrupació contribueix a la difusió dels valors blaugrana a través d’una sèrie d’activitats dirigides a diferents segments de població. Les activitats clouran amb la 18a Trobada Barça Jugadors, dissabte 15 de juny, que preveu la participació de més de 300 persones entre exjugadors i familiars.

L'esdeveniment està coorganitzat amb la Paeria de Cervera i compta amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de Cervera, la Federació de Penyes Barcelonistes Lleida Sud, la Fundació Barça, la Federación Española de Asociaciones de Futbolistas Veteranos, Iogurts El Pastoret, Estrella Damm i Sport Gol.

La presentació ha anat a càrrec del paer en cap, Ramon Royes; el regidor d’Esports, Joan Prat; el president de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), Ramon Alfonseda; l’exjugador del Barça Xavier Sánchez Jara, natural d’Almacelles; i l’exjugador del CE Cervera i expaer en cap, Salvador Bordes.

El paer en cap, Ramon Royes, ha destacat que “Cervera viu un any d’activitats extraordinàries en motiu de la Capital de la Cultura Catalana i que el 15 de juny viurà un altre gran esdeveniment que omplirà la ciutat de barcelonisme”.

El regidor d’Esports, Joan Prat, s’ha mostrat “orgullós i content que la Trobada es faci a Cervera i ha agraït a l’Agrupació Barça Jugadors les facilitats posades en l’organització”.

Ramon Alfonseda, president de l’ABJ, ha remarcat que “s’aprofita que Cervera és Capital de la Cultura Catalana per entroncar els valors de l’esport i la cultura, la Setmana Barça Jugadors pretén mostrar a la ciutat els valors del Barça”.

Finalment, Xavier Sánchez Jara ha “felicitat Cervera per la iniciativa i ha recordat que l’experiència viscuda a Almacelles amb la Trobada va ser fantàstica”.

 

Infolleida