Cervera homenatja 46 esportistes i entitats locals

29/01/2019

Es van lliurar 41 guardons al mèrit esportiu, quatre reconeixements de dedicació a entitats esportives i el premi especial de foment i promoció de l’esport

La 22a Nit de l’Esport va celebrar la seva gala anual, dissabte 26 de gener, durant la qual es va retre homenatge als esportistes cerverins més destacats de la temporada 2017-2018.

Es van lliurar 41 guardons al mèrit esportiu, quatre reconeixements de dedicació a entitats esportives i el premi especial de foment i promoció de l’esport, que enguany es va atorgar a Josep M. Guàrdia com a reconeixement a la seva llarga i destacada trajectòria al capdavant de la Penya Ciclista de Cervera.

La Nit de l’Esport es va celebrar al pavelló polivalent, amb l’assistència de més de 300 persones en representació de 25 entitats esportives locals.

Va estar presidida pel representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura; el paer en cap de Cervera, Ramon Royes; el regidor d’Esports, Joan Prat; el vicepresident segon de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich; i el president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva.

És una diada durant la qual les entitats esportives locals comparteixen èxits i experiències en un sopar. Es van projectar imatges d’esdeveniments esportius de la temporada 2017-2018, i el paer en cap, Ramon Royes, va mostrar les millores en les instal·lacions esportives de la ciutat els darrers anys i el suport de la Paeria de Cervera a entitats i clubs locals. Posteriorment es van lliurar els guardons.

Paeria de Cervera