Cervera tindrà un nou poliesportiu amb dues pistes al 2019

31/10/2017

S’abandona la proposta inicial d’aixecar una carpa poliesportiva i s’opta per aquest projecte que tindrà un cost d’1,6 milions d’euros

L’ajuntament de Cervera construirà, finalment, un poliesportiu municipal i descarta la proposta inicial d’aixecar una carpa poliesportiva com s’havia anunciat en els últims mesos. La decisió arriba després de veure que la carpa podria no resistir alguns problemes meteorològics, tot i l’elevat cost de construcció que tindria. El nou equipament esportiu de Cervera es construirà en els pròxims dos anys i comptarà amb dues pistes reglamentàries, quatre vestidors, graderies amb capacitat per dos-centes persones i complirà amb tots el requisits d’eficiència energètica. 

Segons el regidor d’esports, la construcció d’un nou poliesportiu és la necessitat numero u de la ciutat, i es que Cervera compta amb una trentena d’equips que utilitzen les actuals instal·lacions,  traduït en 1.000 esportistes a la setmana. A més a més, quatre equips de bàsquet i futbol sala s’han de desplaçar a Sant Guim de Freixenet per entrenar i totes les activitats esportives no federades es duen a terme als gimnasos de les escoles de la ciutat. 

El nou projecte tindrà un cost d’ 1.600.000 € finançats per la diputació i fons de la paeria. Segons Prat, quan hi hagi dos pavellons, les competicions es podran fer totes dissabte i, a més, permetrà destinar l’antic pavelló, que no compleix les mesures reglamentàries per fer-hi competicions esportives,< a proves escolars, fires i actes lúdics i culturals.

Albert Morales