Compartir experiències i coneixements a través de l'Scrabble

06/11/2019

Arantxa Delgado, que es va proclamar campiona mundial del popular joc de taula en llengua castellana a Panamà, imparteix una activitat extraescolar d'Scrabble a l'Institut Antoni Torroja de Cervera, on exerceix de docent

Panamà va proclamar a la targarina Arantxa Delgado com a campiona mundial d'Scrabble en llengua castellana. Tot va començar fa uns anys a través de l'anunci d'una partida del tradicional joc de taula a un Centre Cívic gironí, moment en què la jugadora va començar a competir, fins que enguany, s'ha endut el màxim guardó mundial de la Copa de les Nacions, juntament amb el seu equip espanyol de quatre persones.

L'agilitat mental i el coneixement de la llengua són els conceptes que l'Arantxa posa en pràctica quan juga a Scrabble. Unes habilitats que ha volgut transmetre al seu alumnat en una activitat extraescolar, ja que exerceix de docent a l'Institut Antoni Torroja de Cervera.

Així, alhora que els més joves aprenen a jugar, reforcen i enriqueixen el seu bagatge lingüístic. Per aquest motiu, l'Arantxa aposta per formalitzar les sessions didàctiques amb l'eix vertebrador de l'Scrabble.
Noèlia Burgos