Derrota per la mínima en el primer partit de lliga del FFCS

15/09/2018

Les de Cervera van aconseguir remuntar un 3-1 advers però en els instants finals del partit l’Eixample es va fer amb la victòria

Trist inici de les noies del Futbol Sala Femení Cervera-Segarra en el seu segon any a la segona divisió espanyola. Les cerverines rebien l’Eixample de Barcelona i malgrat l’igualat nivell de joc de tots dos equips en els primers minuts del partit, van veure com en poc més de 5 minuts es posaven dos gols per darrere en el marcador. Carla va retallar distàncies amb l’1-2 però pocs minuts després, les barcelonines van tornar a superar la porteria defensada per Laura. Abans d’acabar el primer temps, Núria va fer pujar el 2-3 amb aquesta rematada a l’aire.

Ja en la segona part Núria va fer el segon del seu compte particular i va establir l’empat a tres al marcador fins els últims instants del partit. A falta de tan sols 12 segons l’esforç de les de la Segarra es va esfumar en aquesta ocasió que, sense temps de reacció, va suposar el definitiu 3-4.

El partit va tenir la seva dosis de polèmica als primers minuts de joc en aquesta jugada de Júlia on es va reclamar l’1-0 a favor de les cerverines però que finalment no va pujar al marcador. El Futbol Sala Femení Cervera-Segarra compta amb tres noves incorporacions que equilibren la marxa d’Eva, Cristina i Berta.