Detenen una dona per cultivar marihuana en una casa de Fonolleres

13/10/2021

S'han intervingut 325 plantes

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui una dona, de 55 anys, veïna de Granyanella  i nacionalitat xinesa, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

A mitjans del passat mes d'abril els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement d'un possible cultiu de marihuana en un domicili de la localitat de Fonolleres (Segarra).

Els mossos van fer unes primeres comprovacions al lloc i, després de varis dispositius de vigilància efectuats els darrers mesos, van obtenir clars indicis que indicaven que a l'interior del domicili podria haver un cultiu de marihuana.

Aquest matí s'ha efectuat una entrada i perquisició al domicili, situat a la plaça Catalunya de la localitat, on s'han intervingut 325 plantes de marihuana, cabdells de marihuana assecats  i preparats per una comercialització imminent i una infraestructura pel cultiu intensiu de marihuana com aparells d'aire condicionat, làmpades, adobs per afavorir el creixement i elements de refrigeració i ventilació.

Tanmateix s’ha va comprovat que havien manipulat fraudulentament la instal·lació elèctrica, amb una doble escomesa, per defraudar el fluid elèctric.

En el moment de la entrada i perquisició s'ha detingut a una dona, que estava a l'interior del domicili, com a un dels presumptes responsables de la plantació.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

La detinguda passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega) / Foto: Mossos d'Esquadra