Dolç moment pel jove pilot Carlos Prat

17/10/2018

En tan sols una setmana, el pilot del Moto Club Segre, ha guanyat una prova del Campionat d'Espanya i s'ha proclamat Campió de Catalunya

Si el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre Carlos Prat va guanyar la tercera prova del Campionat d’Espanya de Motocròs al circuit del Rebollar, a Valladolid, el passat dissabte va consolidar el seu bon moment de forma proclamant-se campió de Catalunya en la seva categoria.

Va ser al circuit del Bosquet, a Ponts, sentenciant així una temporada per emmarcar que ha dominat de principi a final. Malgrat no fer una bona sortida en la primera mànega, el pilot del Moto Club Segre va ser capàs de recuperar el ritme de carrera fins a acabar en la segona posició; un bon resultat que va millorar en la segona part de la jornada, on el pilot segarrenc es va mostrar intractable i va liderar la mànega de principi a final. En acabar la competició Prat va afirmar que "ha sigut una temporada molt divertida i m’ho he passat molt bé"

Pel que fa als seus resultats al circuit del Rebollar, va acabar tercer en la primera mànega i primer en la segona, unes actuacions que es poden visualitzar al minut 44 d’aquest link.

La darrera cita de la temporada es disputarà diumenge vinent al circuit d’Olvan.

Infolleida