El “Big Six” de Márquez fa vibrar Cervera amb una gran festa

19/11/2017

El pilot cerverí ha celebrat el seu sisè mundial amb milers d’aficionats, familiars i el seu equip

Una enorme marea roja ha inundat els carrers de Cervera en la celebració del sisè mundial del pilot de Moto GP, Marc Márquez. Un any més, la festa ha complert amb totes les expectatives i ha portat fins a la capital de la Segarra a milers d’aficionats al motociclisme vinguts de diversos punts de Catalunya, Espanya i fins i tot Europa, el què demostra que l’admiració que el pilot cerverí desperta no entén de fronteres.  

El campió més jove de la història en aconseguir sis mundials ha arribat a la plaça Pius XII després d’una rua pels carrers de Cervera. Una vegada a l’escenari que s’ha muntat per a l’ocasió, Márquez ha rebut als seus familiars, amb els quals ha rememorat una temporada que l’ha portat fins al “Big Six”. Com no podia d’altra manera, també ha estat present l’equip de tro de Cervera, que juntament amb tota la resta de convidats, han fet de la festa una celebració inoblidable, i és que com campió i seguidors asseguren, cada victòria es celebra com la primera.

Com a comiat, i abans de cantar el “We are  the champions”, Márquez ha llençat a l’aire el desig de tornar l’any vinent per celebrar un nou títol, el qual ja seria el setè.

Francesc García