El CTT Ribera d'Ondara portarà el tenis taula a les escoles

26/02/2019

Per donar un nou impuls a la pràctica del tenis taula, el club segarrenc intentarà portar la disciplina a les escoles de Cervera

El Club de Tenis Taula Ribera d'Ondara és un club petit que va iniciar el seu recorregut fa 7 anys, uns anys complicats per la falta de jugadors que ha fet que actualment no puguin participar en cap Lliga Territorial. Tot i les dificultats, el club continua oferint entrenaments al seu local de Sant Antolí tres cops a la setmana i eventualment, els seus integrants participen en tornejos individuals no federats. Per donar un nou impuls a la pràctica del tenis taula, el club segarrenc intentarà portar la disciplina a les escoles de Cervera, on actualment no hi ha cap club que practiqui aquest esport, mitjançant un programa fruit d'un conveni que van signar el gener de 2018 el Departament d'Ensenyament i la Federació Catalana de Tenis Taula.

Es tracta del Programa Tenis Taula a les Escoles, adreçat als alumnes de primària i que té com a objectiu incidir en la formació dels alumnes i transmetre valors i actituds com el respecte, l'autoestima i la seguretat i confiança en un mateix.

Actualment a Lleida hi ha un total de 16 centres que participen en el programa, que pretén arribar a tot l'alumnat de 6è de primària i apropar aquesta disciplina a tots els nois i noies de les poblacions on hi ha un club de tenis taula. 

Marc Mora