El FFCS guanya 6-0 a l’Esparraguera

17/02/2018

Després d’una difícil primera volta a la 2na Divisió Nacional Espanyola, les de la Segarra encaren la segona meitat de la lliga carregades d’energia

Després d’acabar la primera volta en l’antepenúltim lloc de la classificació, les noies del futbol sala Cervera-Segarra han donat un cop d’efecte a la seva mala ratxa pel seu pas a la 2na Divisió Nacional Espanyola. En el primer partit de la segona part de la lliga, les de la Segarra han passat per damunt de forma clara i rotunda al seu rival, l'Esparreguera. Carla ha obert el marcador al minut 10 i, només dos minuts després, Paola ha fet el segon gol per les locals. Emma ha fet pujar el 3-0 al marcador i dues jugades després, una combinació entre Júlia i Carla ha suposat el quart gol per les cerverines. Abans d’acabar la primera part, Carla ha aconseguit el Hat-Trick amb aquest xut de fora l’àrea.

Després del descans el partit ha afluixat el ritme i només ha estat Núria qui ha aconseguit batre la porteria defensada per les Baix Llobregat per fer pujar el definitiu 6-0 al marcador.

La següent cita de les cerverines serà el tres de març en un complicat desplaçament a la Comunitat Valenciana per enfrontar-se amb el 5é classificat, el C.E. Futsal Ciutat de Torrent.