El títol haurà d’esperar

29/10/2017

Márquez ha aconseguit una molt bona quarta posició fent una cursa molt prudent i evitant qualsevol risc. Ambientàs al Fan Club

Marc Márquez ho tenia tot de cara per revalidar el títol mundial de Moto GP al circuit de Sepang, però no ha pogut ser així. La carrera de Malasia ha estat marcada per la pluja i, sobretot per les estratègies d’equip, sent les Ducatti les dues guanyadores del cap de setmana.

Márquez sortia setè però ha fet una sortida espectacular on ha remuntat fins al  segon lloc. La pluja i el coixí de punts que tenia respecte Dovizioso han fet que el de Cervera afluixés el ritme i, al cap de poques voltes ja rodava en la quarta posició. Per davant d’ell, Jorge Lorenzo liderava la cursa seguit pel seu company d’equip Andrea Dovizioso i Johann Zarco. Amb aquesta situació, els pronòstics entre els dos-cents aficionats congregats al Fan Club de Cervera eren ben variats. 

Finalment, a poques voltes d’acabar la carrera, Dovi ha avançat a Lorenzo, mentre Márquez estava totalment despenjat del podi mantenint la quarta posició. Així  ha acabat el GP de Malasia, amb el màxim rival del Cerverí sumant la sisena victòria de la temporada. Amb aquest resultat, la diferència de punts entre el pilot d’Honda i el de Ducatti es retalla a 21 punts a falta d’una sola cursa per acabar la temporada. 

El Gran Premi de València es correrà el 12 de novembre i si Márquez queda entre el 12 primers, sumarà el sisè títol mundial al seu palmarès.

 

 

 

Albert Morales