Eleccions municipals - Ribera d'Ondara

16/05/2019

Evitar la despoblació i millorar els serveis algunes de les propostes dels dos partits que opten a l'alcaldia

Ribera d'Ondara és un municipi que inclou les poblacions de BriançóGramuntells, Els Hostalets, Llindars, El Mas Claret, Montfar, Montlleó, Montpalau, Pomar, Rubinat, Sant Antolí i Vilanova, Sant Pere dels Arquells i La Sisquella.

Francesc Sabanes, l'actual alcalde del municipi, es presenta per Junts per Ribera d'Ondara, amb una llista amb tres incorporacions noves i la intenció de donar possibilitat que totes les poblacions puguin tenir representació. Alguna de les seves propostes és continuar amb el programa que van plantejar en l'anterior legislatura per poder millorar aspectes proposats pels mateixos veïns de les diverses poblacions, com per exemple mantenir els serveis del municipi i millorar-los.

Elizabet Jové es presenta per Acord per Ribera d'Ondara - Esquerra Republicana, és la primera vegada que es presenta i tenen una llista formada per quatre dones. La idea que proposen és que cada regidor s'ocupi d'una àrea concreta per gestionar l'ajuntament. Presenten un programa social que inclou les beques menjador i projectes que, segons l'Elizabet, puguin ser de ràpida aplicació com la millora dels espais públics.

Els dos partits busquen que la gent del municipi no marxi i evitar el despoblament.

Ribera d'Ondara actualment té 422 habitants, i el pròxim 26 de maig escolliran set regidors.
Jaume Mercadé