Glòria i frustració a ca’n Márquez

07/05/2018

Marc Márquez va pujar al graó més alt del podi al GP de Jerez i és, novament, el gran candidat al títol. El germà petit va haver d’abandonar i està a 26 punts del liderat

Havent-se disputat tan sols quatre curses del Mundial, Marc Márquez lidera amb solvència la classificació traient dotze punts al segon de la general, Zarco.

Aquest cap de setmana al de Cervera tan sols li van caldre unes poques voltes per liderar el Gran Premi de Jerez, una primera posició que va mantindre fins creuar la línia de meta i que el va portar fins al cap d’amunt del podi.

La cursa va estar fortament marcada pel triple accident entre Pedrosa, Lorenzo i Dovizioso quan aquests rodaven en segona, tercera i quarta posició. Els tres pilots van haver d’abandonar la carrera i a partir d’aquí Márquez va correr sol, traient un fort avantatge als seus perseguidors més immediats. El francès Johan Zarco i l’italià Andrea Iannone, beneficiats per aquest incident, van completar el podi en la primera cita en territori espanyol. Després d’aquest Gran Premi la Classificació queda de la següent manera:

1- Márquez 70p

2- Zarco 58p

3- Viñales 50p

4- Iannone 47p

5- Dovizioso 46p

6- Rossi 40p

 

Pel que fa a Moto 2, Àlex Márquez no va acabar la cursa i no va sumar cap punt. Els guanyadors en aquesta categoria van ser Baldassarri, Oliveira i Bagnaia i, a dia d’avui, la classificació és la següent:

1- Bagnaia 73p

2- Baldassarri 64p

3- Oliveira 63p

4- Passini 58p

5- Márquez 47p

6- Vierge 41p

Albert Morales