Gran premi d'Argentina de Moto GP

31/03/2019

Àlex Márquez aconsegueix el primer podi de la temporada

Marc Màrquez ha sumat la primera victòria de la temporada del Mundial de MotoGP. Ha estat a la segona cursa, a l'Argentina, i li ha servit a més per col·locar-se líder de la general de Mundial, que defensa.
Màrquez, que ha dominat tots els entrenaments ha sortit molt bé i de seguida ha començat a marcar distàncies. En dues voltes ja portava un segon i mig de diferència sobre el grup que el perseguia. Una diferència que ha anat augmentant volta a volta perquè el lleidatà ha estat a més qui ha rodat més ràpid en gairebé totes les voltes. Al final ha entrat amb nou segons de diferència sobre Valentino Rossi que ha estat segon. Tercer ha estat un altre italià Andrea Dovicioso.

El pilot de Cervera Àlex Màrquez ha aconseguit el primer podi de la temporada. El lleidatà ha acabat tercer al Gran premi de l'Argentina que s'està disputant aquesta tarda. Màrquez ha fet una cursa molt intel·ligent i s'ha mantingut en tot moment a la part davantera de la cursa però sense ficar-se entre els pilots que lluitaven per aconseguir la victòria. A manca de dues voltes pel final, el pilot de Moto2 s'ha col·locat tercer, una posició que ja no ha abandonat. És el catorzè podi del petit dels de Cervera a Moto2, el primer de l'any.

Fotografia: Repsol Media
Infolleida