Guissona celebra la Nit de l’Esport

18/05/2017

El passat divendres, 12 de maig va tenir lloc la segona nit de l'esport de Guissona al Camp de Golf de Massoteres. En aquesta festa, la regidoria d'esports vol retre un reconeixement a tots els guissonencs i guissonenques que amb la seva pràctica esportiva han merescut algun tipus de reconeixement.

Es van donar guardons a 8 entitats esportives del municipi i comarca ( ACLE, Centre Esportiu, Club Ciclista, Escola de Dansa Montse Esteve, Escola de Futbol Base Guissona i comarca, Padel Indoor, les bitlles de Palou i el Pitch - Putt Camp de Massoteres. Els guardons de les entitats els van recollir diferents membres del clubs o de les seleccions premiades. 

Per altra banda, també es van premiar esportistes a títol individual com; Laura Barea, Sara Barea, Maria Besora, Aleix Gomez, Monica Planes, Josep Puig, Santi Villegas i Robert Gual.
L'Alcalde de Guissona, Xavier Casoliva i el regidor d'esports a l’Ajuntament, Ramon Camats, van presidir aquest acte i van entregar un trofeu de reconeixement a tots els guardonats.

Podeu veure el vídeo amb els guardonats a: https://youtu.be/HhAQak3ngiY

Ajuntament Guissona