Guissona estrena la Copa Catalana de Ciclocrós 2017

15/10/2017

Aquesta modalitat es disputa en bicicleta de carretera, en un circuit tancat de terra i obstacles. Hi ha participat 220 ciclistes

Guissona ha acollit la primera carrera de la Copa Catalana de Ciclocrós 2017, una competició de 14 proves amb la de la Segarra com a única representant a la província de Lleida. Aquesta modalitat de ciclisme es caracteritza pel fet de que es disputa amb bicicleta de carretera en un circuit tancat de terra i alguns obstacles. 

Al llarg del matí s’han disputat les competicions de Master 30, 40, 50 i 60, les de les categories de promoció que abracen les edats de prebenjamins a cadets,  la categoria sub 23 i la èlit, sumant en total 220 inscrits. En la categoria Master 40, Arnau Rota ha estat el guanyador d’aquesta primera prova de la Copa Catalana, en un circuit que ha trobat molt ràpid i exigent. 

Amb l’edició d’aquest cap de setmana, Guissona ja porta tres anys participant en la Copa Catalana de Ciclocrós, amb el club ciclista i l’ajuntament de vila com a organitzadors.

Albert Morales