La Clàssica dels Murs reuneix 720 ciclistes en la seva setena edició

22/04/2018

La prova no competitiva ha tingut dos recorreguts amb murs de gran duresa

La setena edició de la marxa cicloturista no competitiva la Clàssica dels Murs ha assolit aquest diumenge la seva setena edició batent rècord de participació, amb 720 ciclistes. La prova ha ofert dos recorreguts de 90 i 150 quilòmetres que han passat per diversos municipis de la Segarra, l’Anoia, la Conca de Barberà i l’Urgell. Al llarg d’ambdós traçats, els ciclistes han hagut de fer front a murs de gran duresa, amb percentatges del 18 al 22%.

En tractar-se d’una prova no competitiva, no s’ha donat cap classificació, tot i que els ciclistes si que han pogut conèixer el temps que han trigat en córrer la cursa. Precisament ha estat el factor no competitiu el que ha fet que els participants vinguts tant de la Segarra com d’arreu de Catalunya hagin gaudit de la cursa amb esportivitat i amb molt bon ambient.

Des la Penya Ciclista de Cervera, organitzadors de la marxa, han donat les gràcies als més de 50 voluntaris que fan possible aquesta cursa. Tanbé s’han mostrat satisfets per superar un any més el nombre d’inscrits i pel transcurs de la prova.

Francesc García