La Paeria agafa la gestió de les piscines cobertes i rescindeix el contracte amb la concessionària

20/06/2018

Des del 2016 l’ajuntament te intervingudes aquestes instal·lacions municipals com a conseqüència de la mala gestió de l’empresa adjudicatària

Ple extraordinari a Cervera per encarar la futura gestió de les piscines cobertes de la ciutat. La Paeria va haver d’intervindre aquest equipament municipal al 2016 davant la mala gestió que estava duent a terme GIMP, l’empresa concessionària; passat els dos anys d’intervenció, el consistori de la capital de la Segarra no vol retornar la gestió a l’empresa adjudicatària ja que asseguren que les deficiències que van motivar la intervenció continuen presents. GIMP, amb total disconformitat amb la Paeria, va presentar al mes de maig un recurs de reposició, que va quedar desestimat en el Ple d’aquest dimarts 19 de juny, on també es va rescindir el contracte amb aquesta empresa. Arribats en aquest punt serà la Comissió Jurídica Assessora qui dictarà sentència a favor d’una part o de l’altra. Mentrestant serà la Paeria qui gestionarà les instal·lacions.

La Comissió Jurídica Assessora te un termini màxim de dos mesos hàbils per resoldre la sentència i s’espera que sigui a meitat de setembre quan s’anunciï la resolució del cas. Des de la Paeria ja han manifestat que si la sentència els hi és favorable iniciaran un procés de licitació entre les possibles empreses adjudicatàries per un nou contracte de serveis.

Albert Morales