La Sant Silvestre més solidària torna a Guissona

31/12/2017

Els beneficis de la cursa d’enguany aniran destinats a la Trailwalker. Albert Torres i Abril Duran han estat els guanyadors d’aquesta edició

Per acabar l’any, i com a moltes poblacions d’arreu del territori, Guissona ha celebrat la seva particular cursa de Sant Silvestre. Una competició que va néixer fa tot just un any gràcies a l’empenta dels alumnes i professors de l’escola FEDAC i que destina els beneficis de les inscripcions a causes solidàries. Així doncs, si l’any passat els diners es van donar a la ONG Proactiva Open Arms, enguany han anat a la Trailwalker, una iniciativa d’Intermon Oxfam que vetlla per fer arribar aigua potable a diversos països del 3er mon.

Aquesta segona edició de la Sant Silvestre de Guissona ha ofert un recorregut de 6km combinant asfalt i camí, amb sortida i arribada a la Plaça Bisbe Benlloch. Albert Torres ha estat el primer en creuar la línia de meta i Abril Duran, la guanyadora en categoria femenina.

Acabada la cursa d’adults, ha estat el torn dels petits, que han corregut per categories als voltants de la Plaça. En acabar, s’ha fet l’entrega de trofeus i un sorteig entre els participants.

Albert Morales