La zona esportiva de Cervera, en constant creixement

12/07/2018

Enguany s’ha habilitat un camp de voley, una pista d’atletisme i s’ha ampliat la zona d’skate. Al mes de setembre finalitzarà la construcció d’un altre gran projecte

Les instal·lacions a la zona esportiva de Cervera són, cada cop més grans i més variades. Si durant l’últim exercici es van construir dues pistes de pàdel i un conjunt d’elements per fer exercici a l’aire lliure, ara l’oferta s’amplia a un camp de voleibol platja, nous elements a la zona d’Skate Board, una pista d’atletisme i una de salt de longitud.

Les novetats no s’acaben aquí, i es que des de fa unes setmanes s’està treballant en la construcció d’un circuit de BTT que es preveu que estigui finalitzat al mes de setembre. De moment els aficionats d’aquesta modalitat de bicicleta, fortament arrelada a Cervera i a la comarca en general, practiquen amb el que són les bases d’aquesta instal·lació.

Enguany també s’iniciaran les obres d’un nou poliesportiu, que s’allargaran durant els pròxims dos anys. Aquesta gran instal·lació comptarà amb dues pistes interiors i culminarà la zona esportiva de la capital de la Segarra.

Albert Morales