L'ACLE guanya el derbi i fa història

02/05/2018

L'equip de Guissona aconsegueix la classificació pel play-off al títol

Després de fer una temporada espectacular, l'infantil masculí de l'ACLE afrontava la penúltima jornada de la lliga d’una manera especial, on sabia que si guanyava 1 punt en el derbi lleidatà a Pardinyes feia història i es convertia en el 1r equip federat d’handbol de l’ACLE classificat per un play-off al títol, a falta d’una jornada de la finalització de la lliga.

Els nois van sortir una mica confiats, sorpresos pel Pardinyes, qui jugant a casa volia donar la sorpresa i guanyar el derbi lleidatà, davant un fort Guissona.

Les bones accions de la defensa guissonenca, amb 17 aturades del porter Marc Condal feia que el Pardinyes li costés marcar de cara a porteria, ocasionant contraatacs a favor dels de la Segarra que sentenciaven el partit de clar color guissonenc ja al descans (9-14).

A la represa, els locals van sortir més encertats, on van anar retallant distàncies al marcador durant els primers minuts de joc, però no van poder fer res davant un Guissona més encertat, que en els últims minuts va dominar en el partit, capitanejats pel lateral StanislavStusam 7 dianes.

Finalment, el derbi viatja cap a Guissona amb 2 històrics punts que els permet, als de la Segarra, obtenir la classificació a la segona fase de la lliga, on de 51 equips es classifiquen els 14 millors per a disputar el play-off al títol de campió de 2a catalana.