Marc Márquez suma la novena victòria de la temporada a Sepang

04/11/2018

El cerverí ha aprofitat la caiguda de Rossi per creuar el primer la línia de meta

Marc Márquez continua imbatible. El cerverí ha sumat aquest diumenge la novena victòria de la temporada en imposar-se al Gran Premi de Malàisia de MotoGP, disputat aquest diumenge al circuit de Sepang. Ni la sanció imposada pel panell de comissaris,  ni l’avantatge que Valentino Rossi ha aconseguit en la primera volta de la cursa han estat suficients per doblegar al campió mundial, que ha sotmès a tal pressió a l’italià durant el darrer terç de la prova, que ha acabat caient de la moto, quedant relegat a la divuitena posició final.

Tot i que Márquez ha partit des de la tercera línia de la formació de sortida, com a sanció per “conducció irresponsable” durant la segona part de la qualificació, el pilot lleidatà ha anat remuntant, avançant a tots els seus rivals, fins a creuar el primer la línia de meta.  

El barceloní Alex Rins ha obtingut la segona posició en protagonitzar una sensacional cursa, mentre que el tercer lloc del podi ha estat pel francès Johann Zarco.  

Per la seva part, Àlex Márquez s’ha classificat setè en la prova de Sepang, amb el qual manté la cinquena posició a la classificació general.

Infolleida