Marc primer i Àlex segon

20/05/2018

Els pilots cerverins han brillat al circuit de Le Mans i han pujat al primer i segon graó del podi. A dia d’avui Marc ja treu 36 punts al segon de la general

Marc Márquez va llençat cap a la consecució del seu 7é títol mundial després de tornar a guanyar una nova cursa del mundial 2018.

Ha estat a França, al circuit de Le Mans, amb una actuació d'excel·lent pilotatge i superioritat davant la resta de companys. Malgrat la gran cursa, el de Cervera no ha fet una bona sortida i ha passat de la segona 2na posició de la graella a la 5ena; ràpidament però el pilot d’Honda ha agafat el timó del GP de França situant-se al cap davant de la competició beneficiat per les caigudes de Dovizioso i Zarco quan rodaven en la primera i segona posició respectivament i superant sense gaires dificultats a Jorge Lorenzo.

A partir d’aquí, la cursa ha estat un monòleg del cerverí que ha anat augmentant el seu avantatge a mesura que avançava el Gran Premi respecte Zarco, segon classificat i Rossi, tercer.

Després d’aquest cap de setmana la classificació del mundial queda de la següent manera:

1- Márquez 95p

2- Viñales 59p

3- Zarco 58

4- Rossi 56p

5- Petrucci 54p

6- Miller 49p

Pel que fa a Moto 2, Àlex Márquez ha culminat un excel·lent cap de setmana amb un segon lloc que el situa provisionalment en la tercera posició de la general. En la categoria intermèdia el guanyador ha estat Bagnaia i ha completat el podi Joan Mir.

La classificació del mundial és la següent:

1- Bagnaia 98p

2- Oliveira 73p

3- Márquez 67p

4- Baldassari 64p

5- Passini 58p

Albert Morales