Márquez, a punt del 6é títol mundial

27/10/2017

A falta de dos carreres i amb un marge de 33 punts, ho te tot de cara per proclamar-se campió aquest mateix cap de setmana

L’oficial Fan Club Marc Márquez, i tot Cervera en general, espera celebrar un nou títol mundial del pilot català; i es que aquest diumenge al matí, el corredor d’Honda tindrà la primera oportunitat de l’any per endur-se el mundial a la butxaca. La jornada es viurà intensament des del restaurant Nobadis, el punt de trobada dels seguidors del pilot cerverí que, tot i mostrar-se  prudents de cara a la conquesta d’un nou mundial, creuen que el Marc ho te tot de cara per revalidar el títol. 

Els problemes mecànics en l’inici del mundial i el bon rendiment de les Yamaha de Valentino Rossi i Maveric Viñales, feien difícil imaginar que el de Cervera pogués tornar a lluitar pel títol. A mitjans de la celebració de la competició però, ja es començava a preveure que els dos candidats serien Marquez i l’italià Andrea Dovizioso, i es que, tot i la  desastrosa actuació a Philip Island, el pilot de Ducatti ha mantingut un pols constant amb el tro de Cervera. 

Diumenge a les 8 del matí, Marc Márquez pot engrandir la seva llegenda al circuit de Sepang amb la conquesta del seu sisè títol mundial, el quart en la categoria reina. De no ser així, encara tindria una altra oportunitat el 12 de novembre al Circuit de Valencia.

Albert Morales