Márquez aconsegueix la sisena a Austin

22/04/2018

El de Cervera queda en primera posició per davant de Viñales i Ianone

Marc Márquez ha donat un cop d’efecte a les polèmiques sorgides les darreres setmanes fent-se amb una contundent victòria al Gran Premi de les Amèriques, la sisena consecutiva al circuit d’Austin i la primera d’una temporada que no ha començat precisament amb bon peu.

El tro de Cervera, que es va fer amb la seva primera pole i la primera victòria en Moto GP en aquesta pista l’any 2013, manté el seu idili amb els EEUU on ja suma deu victòries seguides comptant les de les categories inferiors.

En aquesta ocasió, Márquez no ha partit des de la pole després d’haver estat sancionat pels comissaris amb l’endarreriment de tres posicions a la graella de sortida per entorpir el pas a Viñales durant els qualificatius. Tot i això, el d’Honda ha rodat en la primera posició amb un avantatge de fins a cinc segons amb els seus perseguidors que no han pogut fer res per enxampar-lo. Maveric Viñales i Andra Ianone han completat el podi en una cursa que ha transcorregut sense incidents rellevants. El líder de la classificació general Dovizioso, s’ha hagut de conformar amb una cinquena posició, tot i que manté el liderat amb només un punt de diferència amb el segon, Márquez.  

D’altra banda, el petit dels Márquez també ha fet podi en la seva categoria assolint la segona posició, per darrere de Bagnaia i per davant de Oliveira.

Infolleida