Massoteres escalfa motors per a la 9a edició del 'Buscatalents'

14/11/2019

Es tracta d'un concurs de teatre i monòlegs amateur que organitza conjuntament l’Ajuntament i el Grup de teatre 'Els Massots' de Massoteres

L'Ajuntament de Massoteres i el Grup de Teatre Els Massots en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Segarra organitzen per novena vegada el Concurs Buscatalents que se celebrarà al Local Social de Massoteres. Aquest dijous s'han donat a conèixer el cartell i la programació de les activitats que articularan la nova edició del certamen.

L'alcalde de Massoteres  ha destacat l'èxit de les activitats teatrals del casal d'estiu del municipi, punt d'origen del Grup de Teatre 'Els Massots' i consegüentment del 'Concurs Buscatalents', una iniciativa que fomenta les activitats culturals entre els més joves.

El dia 17 de novembre la jornada començarà a les 16:00h i s’inaugurarà amb els monòlegs infantils “Carta dubtosa”, “Carta utòpica” i Carta de la bicicleta” a càrrec de Birghelles de la Caserna. A continuació es farà la representació teatral de l’obra “Jo també sóc la caputxeta” que serà interpretada pel Pierrots i Colombines de la Caserna. La tercera proposta serà una representació teatral dels “Músics de Bremen” que interpretaran els alumnes del FEDAC de Guissona. La penúltima proposta serà un monòleg a càrrec de David Vergé que porta per títol “Boscos”, i per acabar es farà una representació teatral de l’obra “Miralls del passat” de Goretti Narcís a càrrec de Teatre de Caserna de Cervera. Un cop acabades les actuacions es passarà a l’entrega de premis i la cloenda.
Noèlia Burgos