Més de 200 participants a la primera cursa Fita 973

13/01/2019

Els participants han passat per corriols i camins per on entrenen habitualment el Marc i l'Àlex Màrquez

La primera cita de la cursa Fita 973 s'ha celebrat a Vergós amb la participació de més de 200 corredors i dos recorreguts de 7 i 13 quilòmetres on els participants han passat per corriols i camins per on entrenen habitualment el Marc i l'Àlex Màrquez. La prova, organitzada per BTT La Segarra, va ser ideada fa un mes i mig per homenatjar els germans Màrquez, amb recorreguts aptes per a tots els participants.

Els germans Màrquez han pres part de la cursa, en la categoria de 13 quilòmetres, un itinerari molt conegut pels dos pilots ja que són els corriols que recorren quan són a la Segarra i s'entrenen pel Mundial de motociclisme. Es tracta d'una ruta que passa per l'entorn del riu Ondara amb zones de pas molt estretes, interessants per la preparació física i de força atractiu natural. L'Àlex ha quedat en tercera posició i el Marc, quart.

Els guanyadors de la cursa de 13 quilòmetres han estat Sergi Rodríguez en categoria masculina i Ona Sociats en categoria femenina, i en la de 7 quilòmetres, Xavi Carulla i Laura Mota.

Marc Mora