Més de 240 persones caminen contra el càncer de mama a Cervera

29/10/2019

Els participants van fer un recorregut d'aproximadament 10 quilòmetres pel terme municipal de la capital de la Segarra

Un total de 243 persones es van sumar aquest diumenge a la IV Caminada AECC en Marxa de Cervera amb motiu dels actes del Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Els participants van fer un recorregut d'aproximadament 10 quilòmetres pel terme municipal de Cervera, donant el tret de sortida des de la Plaça Universitat.

Durant l'acte, la Colla Gegantera de Cervera va ser l'encarregada d'amenitzar l'arribada de tots els caminadors a la Plaça Universitat de Cervera. A l'arribada, els participants també van poder col·laborar en la compra de material de campanya de càncer de mama. Els beneficis, tant de la caminada com de la venda de material, van destinats a continuar oferint els serveis i prestacions de l'AECC Lleida de manera totalment gratuïta a la comarca de la Segarra. A més, tots els inscrits van optar a un sorteig d'una quarantena de regals.

La IV Caminada AECC en Marxa de Cervera va comptar amb la col·laboració de botigues de Cervera i Sant Guim de Freixenet, empreses de Cervera i Guissona, el Centre Excursionista de la Segarra, la Paeria de Cervera, la Colla Gegantera de Cervera, a l'Acadèmia d'Igualada i a l'empresa Exelfil.
Infolleida