Propostes per al cap de setmana

02/06/2017

Des de la Segarra TV t’atansem les activitats més destacades per gaudir del cap de setmana.

Tant dissabte com diumenge, la Universitat de Cervera acollirà els dos actes centrals d’aquest cap de setmana: la fira de Foodtrucks Nomad i la Fira del Pa.

La segona edició del Nomad compta amb un total de 14 foodtrucks que oferiran menjars d’arreu del món, així com desenes d’activitats que es succeiran al llarg del cap de setmana. Un assaig obert dels Margeners de Guissona, una actuació de Sound de Secà, jocs pels més petits o concerts seran alguns dels actes que es viuran duran la celebració del Nomad.

Pel que fa a la fira del pa, també es duran activitats pels infants, hi haurà una exhibició de la Colla Sardanista Jovencells, un taller trenat de formatge i diferents espais i actes dirigits al món del blat i l’agricultura.

A Guissona, dissabte dia 3 es celebrarà la final Nacional d’Handbol Aleví Masculí i, diumenge, la final femenina. Les jornades les organitza ACLE Guissona.

No deixem els esports, ja que a Cervera es viurà el Torneig Ciutat de Cervera de Futbol Prebenjami i Baby. Una competició que ha anat agafant rellevància i popularitat amb els anys i que s’espera que sigui tant exitosa com les jornades del passat cap de setmana, quan va ser el torn de la categoria Aleví.

Recordem, també, que aquest cap de setmana els germans Márquez corren al GP d’Itàlia.

Molt bon cap de setmana a tothom.

Albert Morales