Propostes per al cap de setmana

16/06/2017

Les propostes que fem des de la Segarra TV per aquest cap de setmana són les següents:

Dissabte al vespre, a la Plaça de la Morana de Torrefeta i Florejacs es viurà un Recital de Poesia Negra a càrrec de Laia Noguera (veu) i Santi Careta (música). L’activitat s’inclou en el marc del Premi Literari 7 Lletres.

A Cervera, dissabte a les 18h es donarà el tret de sortida a la 7ena edició del Rebel Skate, una jornada on els millors skaters i riders de la comarca faran exhibicions i lluitaran per guanyar el certamen. També hi haurà un concurs de grafittis a les mateixes instal·lacions (Skate Park Cervera).

Durant tot el cap de setmana, a Guissona es faran activitats per celebrar Corpus. Dissabte les entitats locals crearan i lluiran les seves catifes pels carrers de la vila i diumenge a les 12:45, es farà la processó.

I a Cervera, des de divendres al vespre fins dissabte a la matinada, es celebrarà la festa de la Colla de Diables Carranquers. Els actes principals de la celebració es duran a terme dissabte a les 20h  amb el Ball Parlat i a les 20.45 amb el Lluïment de Foc. A més a més, hi haurà concerts tant divendres com dissabte.

 

Molt bon cap de setmana!

Albert Morales