Retorn a l'alcaldia d'Elisabet Jové

17/07/2024

L'alcaldessa ha estat quatre mesos de baixa per maternitat, i havia estat substituïda per Albert Puig, expulsat d'Aliança Catalana

Elisabet Jové ha assumit l'alcaldia de Ribera d'Ondara, després que fa quatre mesos agafés el permís de maternitat, substituint Albert Puig, que havia estat alcalde accidental. Puig, qui va ser expulsat d'Aliança Catalana per declaracions homòfobes, continuarà com a primer tinent d'alcalde i regidor de Seguretat i Esports. Tant Jové com Puig tindran una dedicació parcial del 25% a l'ajuntament.

El govern actual està format per regidors sense partit, després de la marxa de Jové i dues regidores d'ERC per negociar la moció de censura amb Aliança Catalana. Francesc Sabanés, l’exalcalde socialista, està a l’oposició i no té intenció de recuperar l’alcaldia, sinó que es presentarà a Sant Guim de Freixenet el 2027. La moció de censura de Ribera d’Ondara va ser la primera a Lleida des de la constitució dels actuals ajuntaments el 2023, seguida per una altra a Puigverd de Lleida.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida