Reunió per planificar la festa de Marc Márquez

26/10/2018

La celebració reforçarà la seguretat i tindrà la mateixa estructura que les passades edicions

Reunió entre diferents òrgans cerverins per encarar la festa de celebració del nou títol de Marc Márquez. El paer en cap Ramon Royes i el President del Fan Club i tiet del pilot, Ramon Márquez han encapçalat aquesta trobada on també hi han pres part diversos cossos de seguretat de la capital de la Segarra per garantir que la festa del 7é mundial del cerverí es desenvolupi amb totals garanties. I es que l’ampliació del nombre de tanques antiavalots i de policia serà una de les poques novetats en aquesta aquesta diada ja establerta al calendari cerverí que s’iniciarà al migdia amb la recepció del campió del món a l’ajuntament i que seguirà a la tarda amb una rua pels carres de la ciutat.

La festa en honor al set vegades campió del món ha anat guanyant public al llarg de les seves edicions i és a dia d’avui, la festa més multitudinària de la Segarra, amb permís de l’Aquelarre. Un creixement exponencial que més que esdevenir un problema logístic, representa una oportunitat turística i econòmica per a la ciutat.

La celebració del setè títol de Marc Márquez arribarà abans de la finalització de la temporada fent-se lloc entre el Grans Premis de Malàisia i València, un canvi al calendari fruit dels compromisos personals del Tro de Cervera.

Albert Morales