Ribera d'Ondara repara el dipòsit d'aigua de Pomar

31/01/2019

Les obres es faran amb una línia d'ajuts per manteniment i conservació d'aigües de la Diputació de Lleida

L'Ajuntament de Ribera d'Ondara ha iniciat les obres de reparació del pou que subministra aigua a Sant Antolí, Hostalets, Briançó i Pomar, una cisterna de més de 100.000 litres amb més de 40 anys de funcionament. Les obres, que es faran amb una línia d'ajuts per manteniment i conservació d'aigües de la Diputació de Lleida, compten amb un pressupost de 27.000 euros que serviran per reparar la cúpula i impermeabilitzar la part interior i exterior del dipòsit per evitar filtracions d'aigua.

En una segona fase, el consistori té previst fer una intervenció molt similar a Sant Pere dels Arquells, en un dipòsit de 45.000 litres que abasteix la població i que presenta un estat deficitari, i també instal·larà el sistema de cloració d'aigua d'alguns pobles del municipi que s'abasteixen de l'aigua de la  vall del Cercavins que amb la distància perd el clor i arriba sense clorar.

Ribera d'Ondara és un municipi amb 12 pobles agregats que s'abasteixen de l'aigua provinent de la potabilitzadora de Ratera, de la Rabassa i de la vall del Cercavins, que abasteix les poblacions del sud de la comarca.

Marc Mora