Sergi Rodríguez, seleccionat per la Selecció Catalana de Curses de Muntanya

21/02/2018

És el segon any del cerverí a la Selecció i és l’únic representant de la província de Lleida. Disputarà sis curses del mundial

Per segon any consecutiu el cerverí Sergi Rodríguez ha estat convocat per la Selecció Catalana de Curses de Muntanya. Rodríguez disputarà aquest 2018 sis proves de la copa del món, què es disputaran entre maig i octubre a Catalunya, el País basc, Andorra, Itàlia (per partida doble) i Suïssa i serà l’únic representant de tota la província de Lleida; una dada que posa de manifest l’estat de forma d’aquest cerverí de 34 anys i que passa per un dels millors moments esportius de la seva carrera.

De fet, Sergi Rodríguez fa tan sols dos anys que es dedica a les curses de muntanya. Abans la seva devoció era l’atletisme i els duatlons, però va arribar un moment què el cos li demanava canvis. Entre camins, corriols i arbres, el de Cervera ha trobat els estímuls perfectes per fer allò què més li agrada, i és a la seva pròpia terra on du a terme els entrenaments que l’han portat a la Selecció Catalana.

Entre el 2010 i el 2012 Rodríguez també va formar part de la Selecció Catalana de Triatló, participant als Campionats d’Espanya de Duatló i sent també, al 2012, internacional amb la Selecció Espanyola de Duatló.


 

Albert Morales