Setanta joves d’arreu de Catalunya al Campus Roger Grimau

04/07/2018

És el sisè any consecutiu que l’exjugador del Barça, la Penya o el Manresa organitza aquesta setmana basquetbolística a Sant Guim de Freixenet

Al llarg d’aquesta setmana Sant Guim de Freixenet és el punt de trobada de molts joves amants del basquet. I es que per sisè any consecutiu Roger Grimau, exjugador del Barça, la Penya, el Lleida, el Manresa o el Bilbao, organitza un campus adreçat a joves d’entre 6 i 16 anys d’arreu de Catalunya. Com no pot ser d’una altra manera, el basquet és el gran protagonista d’aquesta cita, amb entrenaments i altres activitats cada matí i tarda; tot i així, aquest no és l’únic atractiu ja que durant aquests dies els nens participants al campus, practiquen també l’anglès i aprofundeixen en els valors del basquet i la resta d’esports.

El campus Roger Grimau compta també amb la col·laboració de Pau del Tio, segon entrenador del Joventut de Badalona. La pàgina web «campusrogergrimau.com» recull tota la informació diària d’aquestes jornades basquetbolístiques i material gràfic de les activitats que s’hi duen a terme.

Albert Morales