Tot a punt per la festa de Marc Márquez

09/11/2018

Operaris de muntatge, cossos policials i agents de la brigada encaraven aquest divendres els últims detalls per garantir que la festa es desenvolupi amb totals garantíes

Últims preparatius a Cervera per acollir aquest cap de setmana la festa de celebració del setè títol mundial de Marc Márquez. Cossos policials, operaris de muntatge i agents de la brigada municipal de la Paeria ultimaven aquest divendres alguns detalls logístics i de seguretat per assegurar que la celebració es desenvolupi amb totals garanties. El treballs però s’han allargat pràcticament durant tota la setmana amb el muntatge del gran escenari de la Plaça Pius XII, la pantalla gegant de la Plaça Universitat, per on es retransmetran en directe tots els actes de la jornada, i la col·locació de banderes i pancartes als carrers de la capital de la Segarra. Tot a punt també a la Paeria on al matí les autoritats faran la recepció a Márquez i al Paranimf de la Universitat, on s’hi durà a terme la roda de premsa a les cinc de la tarda.

Com a novetat destacada d’aquesta celebració de Márquez, s’han ampliat les mesures de seguretat, augmentant el nombre d’efectius policials i de tanques de contenció per evitar allaus humanes i s’ha habilitat un punt de merchandising al principi de la plaça Universitat. En aquesta jornada no hi faltarà la part de pirotècnia i s’oferirà també un concert a la Plaça Pius XII a les 17h.

Albert Morales