Tot a punt per l’inici del nou mundial de Moto GP

15/03/2018

Els germans Márquez es presenten com clars candidats per proclamar-se campions en les seves respectives categories. Diumenge, primera cita a Qatar

L’ emoció de les motos torna aquest cap de setmana amb la disputa del Gran Premi de Qatar, el primer de la temporada 2018; una temporada on els pilots de la graella intentaran prendre la corona de campió mundial a Marc Márquez, tot i què aquest és, novament, el gran candidat a revalidar el títol. Els veïns de la seva ciutat, Cervera, no tenen cap dubte de que aquesta tornarà a ser una gran temporada pel d’Honda, a qui veuen un pas per davant de la resta de pilots.

El seu germà Àlex és enguany també un ferm candidat per endur-se el títol a Moto 2. Amb el canvi de categoria dels principals rivals de la temporada passada, Morbidelli, Luthi i Nakagami, el petit dels Márquez ha passat a ser un dels pilots més temuts en la categoria intermèdia.

El circuit de Losail donarà el tret de sortida a l’espectacle i desvetllarà els punts forts i les mancances dels candidats als títols. El Fan Club es tornarà a omplir de gom a gom i, de cara al novembre, cerverins i cerverines esperen repetir aquestes imatges de l’any passat.

Albert Morales