Uns 600 ciclistes participen a La Hivernal de Cervera

04/03/2018

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 10ena edició d’aquest certament que, a dia d’avui, ja és un referent de les curses de BTT a la província de Lleida

Cervera ha celebrat la desena edició de la cursa de bicis per excel·lència de la ciutat: la hivernal. Un certamen que amb els anys ha anat guanyant en participació i prestigi i que enguany ha comptat, novament, amb un alt nombre de participants. Fins a 600 ciclistes han passat pels corriols i camins segarrencs a traves dels 3 recorreguts que ofereix aquesta cursa.

Ferran Escura i Jordi Martin han estat els guanyadors de les categories Popular i Strella, de 27 i 45km respectivament. Aida Gené ha estat la primera noia en creuar la línia d’arribada.

En la categoria Xtrem, de 65km, Enric Ferriol i Dario Gasco han arribat plegats, una mostra d’esportivitat i respecte que ha estat aplaudida pel public cerverí.

La cursa ha passat enguany per diversos municipis de la Segarra i l’Anoia, entre aquests Rubinat, Argençola, Porquerisses, Montmaneu o Bellmunt.En l’organització de La Hivernal hi prenen part totes les colles de BTT de Cervera.

Albert Morales